Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina posluje v okviru podjetja Autocommerce d.o.o, Baragova 10, 1000 Ljubljana
Pazljivo preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas ti zavezujejo od potrditve vašega nakupa. Šteje se, da se z vsako transakcijo oziroma potrditvijo nakupa strinjate s celotno vsebino splošnih pogojev poslovanja. Splošne pogoje bomo redno ažurirali in bodo v vsakem trenutku v svoji najnovejši verziji dostopni vsakomur.

Podjetje Autocommerce d.o.o. se zavezuje, da bo poslovanje spletne trgovine v skladu z veljavno zakonodajo ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Podjetje Autocommerce d.o.o. dopušča možnost napak v slikovnem in tekstovnem materialu. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta.

Morebitni spori med strankami, ki so v kakršni koli povezavi s spletno trgovino, se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

Kontaktni podatki

Za vsa morebitna vprašanja, informacije in pritožbe smo dosegljivi na naslednjih kontaktih:

Autocommerce d.o.o.
Baragova 10
1000 Ljubljana
Tel. 01 5883 682
Fax. 01 5883 557
e-mail e-trgovina@autocommerce.si

Pogoji nakupa

Za nakup je potrebna registracija, ki se lahko opravi že v začetni fazi nakupa oziroma ob zaključku nakupa.

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše splošne pogoje poslovanja. Kupec lahko na podlagi 43. člena zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 14 dneh od prejema blaga. Kupec mora v 14 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe, podjetju vrniti blago nepoškodovano, v količini kot ste jo prejeli in originalni embalaži. Voženih ali že montiranih avtoplaščev ne morete vrniti! Stroške vračila blaga nosi kupec. Kupcu bomo v roku 14 dni po vračilu blaga povrnili kupnino na  tekoči račun.

V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave želenega artikla si pridružujemo pravico do odstopa od pogodbe. Kupca o tem obvestimo po telefonu oziroma na elektronski naslov.

Garancija

Vsi artikli v prodaji na spletnih straneh imajo garancijo v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika ali prodajalca. Ob uveljavljanju garancije vas prosimo, da predložite garancijski list ter originalni račun.

Dostava

Dobavni rok je naveden v Podrobnem opisu artikla. Artikli, ki so na zalogi in so naročeni do 14:00 bodo odpremljeni še isti dan in dostavljeni na vaš naslov tekom naslednjega dneva. Artikli, ki so na zalogi in so naročeni po 14:00 bodo odpremljeni naslednji dan in dostavljeni na vaš naslov v roku dveh dni. Odpreme in dostave v soboto in nedeljo ni. Stroški dostave znašajo 4 EUR z ddv za posamezni nakup kjerkoli v Sloveniji. V primeru plačila po povzetju vam dostavna služba Pošta Slovenije zaračuna dodatne manipulacijske stroške za prevzem gotovine po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Tabela 2: Manipulacijski stroški za prevzem gotovine po veljavnem ceniku Pošte Slovenije

Vplačilo obrazca UPN in UPN QR glede na vrednost paketa

 Cena

do 98,00 EUR

1,05 EUR

od 98,00 EUR do 501,00 EUR

1,07 % od vrednosti paketa

Nad 501,00 EUR

5,36 EUR + 0,30 % od vrednosti paketa

 

Lastni prevzem

Blago lahko prevzamete tudi v naši trgovini Storitveni center (poleg avtopralnice) na lokaciji Baragova 10, 1000 Ljubljana. V primeru lastnega prevzema se lahko dogovorimo tudi za montažo pnevmatik, lahko pa si želen termin za montažo pnevmatik rezervirate tudi preko spleta klik.

Cene in načini plačila

Vse cene so izražene v EUR z vključenim ddv. Pridružujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini. Kupnino je mogoče poravnati po povzetju, s predračunom na TRR ali s plačilnimi karticami. Storitev obročno plačevanje je mogoče zgolj s karticami Mastercard ter Visa, katerih izdajatelj je NLB, glede na število obrokov pa se Vam obračuna še nadomestilo glede na spodnjo tabelo (Tabela 1). Obročno plačevanje ni možno s posojilnimi in poslovnimi karticami. Vsa plačila se izvajajo po varni povezavi HTTPS.

Tabela 1: Nadomestilo za uporabo Storitve plačilo na obroke

Število obrokov

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Nadomestilo

brezplačno

3,00 EUR

4,50 EUR

6,00 EUR

9,00 EUR

10,80 EUR

12,60 EUR

14,40 EUR

18,00 EUR

20,00 EUR

22,00 EUR

24,00 EUR

 

Promocijska koda

Promocijska koda v spletni trgovini http://e-trgovina.autocommerce.si/ ob nakupu prinaša dodatne ugodnosti. Kupec lahko promocijsko kodo za popust prejme na spletni strani, v promocijskem letaku, prek elektronskega sporočila, Facebooka ali drugih medijev. Ob pridobitvi promocijske kode so navedeni tudi pogoji koriščenja te kode. Popusti se med seboj ne seštevajo in veljajo glede na maloprodajno ceno.

Promocijsko kodo lahko kupec uporabi tako, da v spletni trgovini izbere želene artikle in jih doda v nakupovalno košarico ter nadaljuje postopek nakupa s klikom na gumb "Pojdi na blagajno". Po tem, ko izbere način plačila in način dostave, v oknu potrditev nakupa vnese promocijsko kodo in klikne gumb "Obračunaj popust". Ob pravilnem vnosu promocijske kode in potrditvi le - te se bodo v naročilu zabeležile ugodnosti in ustrezno zmanjšal končni znesek računa.

Varnost osebnih podatkov

Kot kupec sem seznanjen/a, da upravljalec osebne podatke zbira, obdeluje, uporablja, posreduje, hrani in varuje v skladu z  veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in veljavno Politiko zasebnosti v družbi, ki je dostopna na spletni strani www.autocommerce.si ter v vseh poslovnih enotah upravljalca, kjer lahko kupec poda svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za druge namene (vam prilagojeno neposredno trženje z oblikovanjem profilov, preverjanje vašega zadovoljstva, itd).   


Reševanje potrošniških sporov

Skladno z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) prodajalec priznava kot pristojnega izvajalca za reševanje potrošniških sporov Evropski center za reševanje sporov, Ljubljana, elektronski naslov: info@ecdr.si, telefonska številka: 08 205 65 90.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Autocommerce d.o.o., kot ponudnik blaga in storitev, ki se ukvarja s spletno trgovino na območju RS, skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Autocommerce d.o.o. na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica

Izdelkov v košarici: 0
Vrednost v košarici: 0.00€

E-novice