NOVA PNEVMATIKA CONTINENTAL - ECOCONTACT 6

Continental EcoContact 6 - Pnevmatika prihodnjega standarda, izpopolnjena z nemško tehnologijo.

Nova letna pnevmatika Continental EcoContact je idealna izbira za varno in varčno vožjo. Ponuja boljši izkoristek goriva, več prevoženih kilometrov, izpolnjen oprijem in vodljivost na suhi in mokri podlagi.

 

NOVA PNEVMATIKA CONTINENTAL - ECOCONTACT 6

 

 

Maksimalen izkoristek goriva po zaslugi izboljšane geometrije komponent in učinkovite porazdelitve silike.

Pnevmatika EcoContactTM 6 dosega optimalno ravnovesje med velikostjo pnevmatike in porazdelitvijo komponent. Visokotehnološka gumena zmes zagotavlja robustne vezi med siliko in kavčukom. To omogoča optimalno prilagajanje raznolikim stanjem vozišča, rezultat pa je boljši kotalni upor pnevmatike in manjša poraba goriva.

 

Več prevoženih kilometrov zaradi nove gumene zmesi Green Chili™ 2.0.

Napredna gumena zmes Green Chili™ 2.0 se prilagaja površini vozišča, kar pomeni manjšo izgubo gume skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike. Posledično je s pnevmatiko mogoče prevoziti več.

 

Izpopolnjen oprijem in vodljivost tako na suhi kot na mokri podlagi.

Pnevmatika EcoContact™ 6 ima po meri prilagojen vzorec profila, ki dosega najboljši kompromis med zmogljivostmi na suhi in na mokri podlagi. Poleg tega je izboljšana tudi varnost med opravljanjem različnih manevrov, kot je menjava prometnega pasu. Ob tem zaradi inovativne asimetrične geometrije profilnih reber in lamel pnevmatika vedno obdrži stik s cesto.

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica

Izdelkov v košarici: 0
Vrednost v košarici: 0.00€

E-novice