Novice

Nacionalna oznaka zaupanja CERTIFIED SHOP in mednarodna oznaka zaupanja EMOTA

Z veseljem vam sporočamo, da je naša e-trgovina Autocommerce.si dosegla drugo stopnjo oznake CERTIFIED SHOP ter pridobila evropsko oznako zaupanja EMOTA.

Oceno za pridobitev nacionalne in evropske oznake zaupnosti so podali strokovnjaki, ki so ocenili skladnost naše spletne trgovine z nacionalnimi in evropskimi smernicami za spletno nakupovanje. Oceno je podal tudi skriti kupec, ki je pri nas opravil nakup in ocenil svojo nakupno izkušnjo z oceno 8/8. Še posebej pa smo ponosni na oceno naših kupcev, saj so nakupno izkušnjo in zadovoljstvo z našo spletno trgovino ocenili kot odlično.

Nacionalna oznaka zaupanja CERFIFIED SHOP

Oznaka CERTIFIED SHOP pomeni, da so nam kupci izkazali zaupanje in da je naša spletna trgovina skladna z nacionalnimi in EU standardi spletnega nakupovanja ter nas s tem uvršča med zaupanje vredne trgovce.

Naša e-trgovina je objavljena na seznamu nosilcev nacionalne oznake zaupanja: https://www.smind.si/oznaka-certified-shop/seznam-trgovcev-z-oznako-certified-shop

 

Evropska oznaka zaupanja EMOTA

Skupaj z oznako CERTIFIED SHOP smo pridobili tudi evropsko oznako zaupanja EMOTA, ki nam omogoča prepoznavnost tudi na mednarodni ravni.

Zagotovili smo si mesto na seznamu certificiranih EU trgovcev: http://europeantrustmark.eu/eu/consumers/certified-shops/

Pnevmatike Kolekcija MB
Platišča MB

Po dimenziji:

Vrsta avtoplašča:

Po blagovni znamki:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce