Novice

Continental WinterContact TS 860

Nove zimske pnevmatike proizvajalca Continental: S pnevmatiko WinterContact™ TS 860 Continental na trg pošilja nov model zimskih pnevmatik s še krajšo zavorno potjo in izboljšano vodljivostjo. Pnevmatike WinterContact™ TS 860 se odlikujejo s tehnologijo Cool Chili™, ki poskrbi za maksimalno zavorno učinkovitost v vseh zimskih vremenskih razmerah, s tehnologijo odvajanja vode Liquid Layer Drainage™, ki skrajšajo zavorno potjo na pomrznjenih in poledenelih cestah ter tehnologijo Snow Curve+ za varno vožno skozi zasnežene zavoje.

 

Tehnologija Cool Chili™

Gumena zmes Maximum Traction Silica Compound z dodatkom silike za maksimalen oprijem zagotavlja odličen oprijem na mokrem in s tem zelo izboljša zavorno učinkovitost. Poleg tega ostane pnevmatika WinterContact™ TS 860 prožna v vseh zimskih vremenskih razmerah ter varno prenaša zavorno silo na mokre, poledenele in zasnežene ceste.

Tehnologija odvajanja vode Liquid Layer Drainage™

Ta nov sistem kanalov in lamel pomaga odvajati vodo z naležne površine, kar poskrbi za boljšo zavorno učinkovitost na pomrznjenih in poledenelih cestah. Ta posebna tehnologija odvajanja vode prepreči poslabšanje zavorne učinkovitosti, ki je posledica taljenja ledu.

Tehnologija Snow Curve+

Nova pnevmatika WinterContact™ TS 860 izboljša povezavo pnevmatike z zasneženo cesto po zaslugi nove tehnologije Snow Curve+. Pnevmatika zajame in stisne sneg na več kot 1000 mestih po vsem profilu in na ta način poskrbi za boljši oprijem, zlasti med vožnjo skozi zavoje.

Pnevmatike Kolekcija MB
Platišča MB

Po dimenziji:

Vrsta avtoplašča:

Po blagovni znamki:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce