Novice

🔥 PROMOCIJSKA AKCIJA GOODYEAR IN DUNLOP 2021 🔥

Brezskrbnost v zimskih voznih razmerah je neprecenljiva. Občutek vrhunskega oprijema v mrazu, snegu in ledu ter kratke zavorne poti na mokrih in suhih cestah sta glavna razloga, da se vozniki odločajo za premium segment pnevmatik. Vrhunske vozne lastnosti teh pnevmatik redno dokazujejo tudi številni neodvisni testi.

Letošnjo jesen so se tako na testih zimskih pnevmatik v eni najbolj cenjenih publikacij za testiranje gum v industriji - ADAC, izjemno odrezale pnevmatike Dunlop (Winter Response 2, Winter Sport 5) in Goodyear (UltraGrip 9+, UltraGrip Performance 2+) pnevmatike ter pristale na zmagovalnih stopničkah na prvem in drugem mestu v obeh testiranih dimenzijah. Njihovo vrhunskost je potrdil tudi AMZS. Več ADAC test zimskih pnevmatik

Da bo letošnjo zimo odločitev pri nakupu pnevmatik še lažja, vam ob sočasnem nakupu 4 katerihkoli zimskih ali celoletnih pnevmatik Goodyear ali Dunlop velikosti 16’’ ali več v naši spletni trgovini e-trgovina@autocommerce.si oz. Storitvenem centru Autocommerce med 01. 10. in 20. 11. 2021 navedeni znamki podarjata toplo in mehko odejo priznane blagovne znamke Vinga of Sweden.

Več o sami akciji ter pravilih in pogojih sodelovanja lahko preberete na Dunlop in Goodyear strani.

Več informacij: www.dunlop.si in www.goodyear.si 

Pnevmatike Kolekcija MB

Po dimenziji:

Vrsta avtoplašča:

Po blagovni znamki:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce