Podroben opis artikla

195/65R16C 104/102T (100T) SnoVanis 3 8PR

195/65 R16 ( 1 0 )

Tip:

Lahke tovorne - zimska

Redna cena:

138.36 €

Vaša cena:

83.02 €

Zaloga:

Ni na zalogi

Barum SnoVanis 3

Obljuba zanesljivosti in učinkovitosti za zahtevne zimske razmere

 

Barum SnoVanis 3 je pnevmatika za kombinirana vozila, ponuja natančen oprijem pozimi, hkrati pa ohranja stabilno vožnjo. Nova pnevmatika deluje varno, trajno in učinkovito tako na mestnih ulicah, regionalnih cestah kot tudi na avtocestah.

Za transporterje in lažja dostavna vozila.

  • Visoka kilometraža - Novi profil pnevmatike je zasnovan na način, da več gume ostane v stiku s cesto, tako da obraba poteka počasneje. To pomeni več prevoženih kilometrov in nižje stroške.

 

·         Zimska varnost - SnoVanis 3 pnevmatika je opremljena z najnovejšo tehnologijo zmesi zimskih pnevmatik za dostavnike, ki zagotavlja varno upravljanje na zaledeneli, zasneženi in mokri cesti, kar so varnostne lastnosti, ki jih vsi vozniki zelo cenijo.

 

  • Nizek kotalni upor - Ta nova pnevmatika prihrani gorivo na zasneženih mestnih ulicah, pa tudi v globokem snegu podeželja, zahvaljujoč postavitvi blokov in lamel v vzorcu profila ter novi spojini z nižjo kotalno upornostjo.
Oddajte mnenje o izdelku
(e-mail naslov ne bo prikazan online in ni obvezen podatek)
Menjava gum

Omogočamo vam, da vulkanizersko storitve za Vaše vozilo naročate kar od doma. Kliknite in izpolnite obrazec, preverite rezervacijo termina in vašega lepotca pripeljite v enega izmed naših storitvenih centrov.

Zaupajte našim strokovnjakov ki bodo poskrbeli za brezhibnost Vašega vozila.

Naročanje na vulkanizerstvo

Priporočamo vam še

Pnevmatike Kolekcija MB

Po dimenziji:

Vrsta avtoplašča:

Po blagovni znamki:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce